Photonen Vocaal Ensemble - Picking up the Pieces

Amsterdam, De Waalse Kerk, zondag 15 november 2020, 16:15 - 17:15 uur

Info
Tickets
Vragen

Photonen Vocaal Ensemble o.l.v. Jeroen Spitteler pakt de muzikale draad weer op met twee concerten op één middag. Met Vocaal Mozaïek - picking up the pieces, dat ongeveer een uur duurt, hoort u prachtige koormuziek uit de 21ste en 20ste eeuw. Onder andere klinken het spannende Hondsdagen, dat voor Photonen werd geschreven door Martijn Voorvelt, Autumn Landscapes van Veljo Tormis en verrassend troostrijke werken van jonge hedendaagse componisten als Pärt Uusberg en Jake Runestad.

Photonen vult dit vocale 'mozaïek' aan met muziek die het ensemble de afgelopen tijd is blijven inspireren, zoals Psalm 42 van Sweelinck en Oorsprong, een fijnzinnige compositie van Jeroen Spitteler, die op 1 mei van dit jaar online in première ging. Photonen verheugt zich erop het eindelijk live voor u te kunnen zingen.

Agenda


Photonen Vocaal Ensemble Waalse Kerk Amsterdam

Waalse Kerk Amsterdam

Naast haar kerkelijke functie geniet De Waalse Kerk bekendheid als sfeervol en intiem cultureel podium. Musici, van aanstormend talent tot de crème de la crème van de Nederlandse klassieke muziekwereld, vinden al decennia lang hun weg naar deze bijzondere locatie in het hart van Amsterdam, net als de liefhebbers van hun muziek.