A Little Christmas Music - Johannette Zomer en Mike Fentross

Afgelast

Den Haag, Waalse Kerk, zondag 20 december 2020, 17:00 - 18:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Johannette Zomer voor nieuwe data.

Info

Johannette Zomer en Mike Fentross brengen heerlijk kerstrepertoire uit alle tijden en windstreken, in een intieme setting.

Dit programma met bekende en minder bekende Carols & Traditionals zal garant staan voor een uurtje genieten van feestelijke, maar ook ontroerende kerstmuziek.

Volgens goede Engelse traditie zal begonnen worden met 'Once in Royal David City', om vervolgens via prachtig Frans, Duits, Spaans en Nederlands kerstrepertoire in Amerika uit te komen bij het gezamenlijk van een Witte Kerst en vervolgens af te sluiten door elkaar een 'A Merry Little Christmas' toe te wensen.

Coronamaatregelen
We vragen bezoekers thuis te blijven wanneer u verkoudheidsklachten en/of koorts hebt, of dat u een huisgenoot hebt die verkoudheidsklachten en/of koorts heeft. Bij binnenkomst vindt een routinecheck plaats (aan de hand van een aantal vragen) en vragen we u uw handen te ontsmetten. Iedereen zit 1,5 meter uit elkaar, mensen uit één huishouden mogen naast elkaar zitten. Er zijn max. 30 bezoekers per concert.

Alles is onder voorbehoud van de op dat moment geldende aanwijzingen vanuit het RIVM. Gekochte kaarten worden niet teruggenomen. Mocht het concert door nieuwe aanwijzingen van het RIVM geannuleerd moeten worden dan krijgt u uiteraard wel het ticketbedrag terug. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers maar vooral ook te genieten!