Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Ars Musica: Passie voor Klassiek (livestreams)

Online, Livestreams, zaterdag 27 februari - zaterdag 20 maart 2021

Info
Tickets
Contact
Na deze serie presenteert Ars Musica op zaterdag 27 maart Passie voor Bach, met de mooiste selectie uit de Johannes en Matthäus Passion, samengesmeed tot een nieuw en verrassend geheel. Kaarten voor dit videoconcert kunt u reserveren via deze pagina.

Het mooie aan klassiek: er is zoveel schoonheid in zoveel verschillende vormen. Deze serie van vier gratis livestreams maakt je deelgenoot van de diversiteit, door onze toegankelijke programmering en toelichting. Alles wat je nodig hebt, zijn je ogen en oren.

Geniet vanuit je luie stoel van deze ideale instap, of gewoon als heerlijke ontspanning. Bach is onze rode draad, en met plezier en afwisseling bouwen we de serie op. Van Sweelinck tot Dvorák, van Mozart tot Stravinsky.

Gratis livestreams
Op ons YouTube kanaal kun je 27 februari vanaf 21.00 uur het concert bekijken en beluisteren. De drie andere concerten zijn op 6 maart, 13 maart en 20 maart 2021.

Agenda


Johann Sebastian Bach Ars Musica Videoconcerten

Ars Musica

Ars Musica biedt een muzikaal podium voor musici en ontvouwt muzikale schatten voor het publiek. Ars Musica fungeert ook als kenniscentrum op het gebied van muziek in het algemeen.