Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Johannette Zomer en Wendy Roobol: Summer is a comin' in

Amsterdam, De Waalse Kerk, zondag 11 juli 2021, 15:00 - 16:00 uur

Info

Langzaam maar zeker breken betere tijden voor de cultuur; we mogen weer concerten gaan geven! Om dit heuglijke feit te vieren geeft Johannette Zomer samen met sopraan Wendy Roobol en 3 gevierde collega’s uit de oude muziekscene zomerse concerten op diverse locaties in het land.

Tijdens de concerten klinken duetten en solowerken van componisten als Monteverdi, Frescobaldi, Lawes en Purcell. Zo zal het prachtige liefdesduet ‘Pur ti miro’ niet ontbreken, maar zullen we ook samen met Purcell de loftrompet steken in het wervelende ‘Sound the trumpet’ duet. Daarnaast zullen we de gouden haren van een geliefde bezingen in het Chiome d’oro duet, en zal nog veel meer muzikaal lekkers klinken zoals ‘Sweeter than roses’ en ‘Fairest Isle’.

De begeleiding zal in handen zijn van Siebe Henstra op klavecimbel en Fred Jacobs op theorbe, en Nienke van der Meulen zal zowel op blokfluiten als op barokhobo meespelen.

We kijken er ontzettend naar uit dat we weer ‘los’ mogen!! En nodigen u van harte uit om mee te komen genieten.