Coronamaatregelen:
Vanaf woensdag 26 januari zijn concerten en theatervoorstellingen weer mogelijk. U heeft daarbij een coronatoegangsbewijs nodig.

Mirantibus Concerten: Parels voor klarinet & piano

Baarn, Witte Kerkje, zaterdag 16 april 2022, 20:00 - 21:00 uur

Info
Tickets
Contact

Klarinettiste Marieke Vos & pianist Camiel Boomsma vormen een bevlogen duo dat bekend staat om de veelzijdigheid in klankkleur en boeiende programma keuzes.

In de korte tijd dat Vos en Boomsma een duo vormen speelden zij o.a. in de Willem Twee Toonzaal in Den Bosch, maakten film opnames i.s.m. het Wilmink Theater in Enschede, speelden in het Concertgebouw in Amsterdam, voor de Nijmeegse Stichting voor Kamermuziek en maakten daarnaast live radio opnames in verschillende programma’s van NPO Radio 4 waaronder het NTR Avondconcert. Tijdens dit concert speelt het duo de pareltjes uit het repertoire voor klarinet en piano.

Uitvoerenden:
Marieke Vos (klarinet) en Camiel Boomsma (piano)

Programma:
Werken van N. Rota, G. Finzi e.a.Kamermuziek Baarn Provincie Utrecht Mirantibus Concerten

Mirantibus Concerten

Stichting Mirantibus werd opgericht door pianist Camiel Boomsma en klarinettiste Marieke Vos in september 2020. De stichting organiseert onder andere de serie 'Mirantibus Concerten' waarmee Vos & Boomsma samen met andere musici de mooiste klassieke werken uitvoeren in het Witte Kerkje in Baarn.