Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door. Wacht informatie van de organisator af als u een actieve reservering heeft.

Ars Musica: Halleluja - het is Händel

Dordrecht, Augustijnenkerk, zaterdag 12 maart 2022, 14:45 - 16:45 uur

Info
Tickets
Contact

In deze bruisende uitvoering van de Messiah door Ars Musica raakt deze prachtige compositie zeker zijn doel. Met een kamerorkest, koren en solisten schilderen we het verhaal van de Jezus als Messias in contrastrijke streken. Meeslepend grootse stukken worden afgewisseld met intieme aria’s waarbij de tijd lijkt stil te staan. De Messiah is echt zo’n werk waarvan je moeiteloos kan genieten; naast het overbekende ‘Halleluja’ zit het vol met feestelijke koorwerken die tot de verbeelding spreken.

Muziek voor iedereen dus, door onze professionele musici die weer de samenwerking met jong talent aangaan. Naast het Concertkoor zingt daarom ook het Ars Musica Meisjeskoor. Hoe zij elkaar in dit meesterwerk tot grote schoonheid inspireren, willen we graag met je delen. Laat de Messiah je hart verwarmen!

Mocht deze uitvoering vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan krijgt u altijd de mogelijkheid uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Uitvoerenden:
Ars Musica Meisjeskoor
Ars Musica Concertkoor
Ars Musica Orkest

Patrick van der Linden, dirigent
Nanette Mans, sopraan
Franske van der Wiel, alt
Edward Leach, tenor
Berend Eijkhout, bas

Programma:
Messiah | G.F. HändelGeorg Friedrich Händel Händel: Messiah Ars Musica Dordrecht Zuid-Holland

Ars Musica

Ars Musica biedt een muzikaal podium voor musici en ontvouwt muzikale schatten voor het publiek. Ars Musica fungeert ook als kenniscentrum op het gebied van muziek in het algemeen.