Weense Verwondering

Baarn, Witte Kerkje, zaterdag 30 maart 2024, 20:00 - 21:00 uur

Info
Reserveer nu
Contact

Beethoven was een van de componisten die tot de Weense School behoorde, tijdens dit concert wordt zijn Pianotrio opus 1 no. 3 gespeeld.

Walter Rabl, geboren in Wenen maar veel minder bekend, schreef prachtige kamermuziekwerken waaronder het Klarinetkwartet opus 1 voor klarinet, viool, cello en piano.

Wordt deelgenoot van de Weense Verwondering tijdens deze heerlijke muzikale avond!

Uitvoerenden:

Marieke Vos, klarinet

Vera Kooper, piano

Joris van Rijn, viool

Nuala McKenna, cello

Programma:

L. van Beethoven - Opus 1 No. 3

W. Rabl - Klarinetkwartet Op.1


Data en locaties

Mirantibus Concerten - Baarn

Stichting Mirantibus werd opgericht door pianist Camiel Boomsma en klarinettiste Marieke Vos in september 2020. De stichting organiseert onder andere de serie 'Mirantibus Concerten' waarmee Vos & Boomsma samen met andere musici de mooiste klassieke werken uitvoeren in het Witte Kerkje en de Pauluskerk in Baarn.Uitgelicht

Betoverende Stemmen

Laat je op deze bijzondere avond betoveren door de geweldige klank van het Nationaal Jongenskoor!

Zomeravondconcert

Het meeslepende Octet van Schubert hoor je niet vaak in concert. Grijp deze unieke kans om dit werk live te horen, gespeeld door acht topmusici!

Mirantibus Concerten - Baarn

Stichting Mirantibus werd opgericht door pianist Camiel Boomsma en klarinettiste Marieke Vos in september 2020. De stichting organiseert onder andere de serie 'Mirantibus Concerten' waarmee Vos & Boomsma samen met andere musici de mooiste klassieke werken uitvoeren in het Witte Kerkje en de Pauluskerk in Baarn.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833