Betoverende Stemmen

Baarn, Pauluskerk, zaterdag 18 mei 2024, 20:00 - 21:00 uur

Info
Reserveer nu
Contact

De jongens uit het Nationaal Jongenskoor nemen het publiek in hun muziek mee naar alle windstreken. Zo zingen ze 'Baba Yetu' in het Swahili, het Koreaanse lied ‘Arirang' en een ontroerend wiegelied uit Oekraïne.

In de muziek worden ook verschillende nationaliteiten van de jonge zangers vertegenwoordigd. We zingen onder andere in het Tsjechisch, Tunesisch en Grieks en natuurlijk ook in onze eigen moedertaal.

Bij tijd en wijle een feest der herkenning met 'Dorogoj dlinnoju', hier beter bekend onder de titel 'Those were the days’, en ‘Edelweiss’. Tijdens het concert kan iedereen heerlijk wegdromen bij het Hebreeuwse lied 'Noumi noumi', maar niemand kan stil blijven zitten bij het Spaanse lied 'Un poquito cantas'!

Een kleurrijk en vrolijk programma met liederen voor het hele koor én solisten uit het Nationaal Jongenskoor!

Uitvoerenden:

Het Nationaal Jongenskoor o.l.v. Irene Verburg


Data en locaties

Mirantibus Concerten - Baarn

Stichting Mirantibus werd opgericht door pianist Camiel Boomsma en klarinettiste Marieke Vos in september 2020. De stichting organiseert onder andere de serie 'Mirantibus Concerten' waarmee Vos & Boomsma samen met andere musici de mooiste klassieke werken uitvoeren in het Witte Kerkje en de Pauluskerk in Baarn.Uitgelicht

Chopin Nights - met Camiel Boomsma

Geniet op deze sfeervolle ‘Chopins Night’ van de mooiste meeslepende en poëtische pianowerken. In Bergen, Baarn en Amsterdam.

Zomeravondconcert

Het meeslepende Octet van Schubert hoor je niet vaak in concert. Grijp deze unieke kans om dit werk live te horen, gespeeld door acht topmusici!

Mirantibus Concerten - Baarn

Stichting Mirantibus werd opgericht door pianist Camiel Boomsma en klarinettiste Marieke Vos in september 2020. De stichting organiseert onder andere de serie 'Mirantibus Concerten' waarmee Vos & Boomsma samen met andere musici de mooiste klassieke werken uitvoeren in het Witte Kerkje en de Pauluskerk in Baarn.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833