Mirantibus Concerten - Baarn

Openingsconcert Mirantibus

Mirantibus opent een nieuw seizoen feestelijk met prachtige kamermuziek van Mozart, Dirk Schäfer en Antonín Dvorak. In de Baarnse Pauluskerk.

De schoonheid van de Fagot

Dit hoor je zelden, de fagot als solo instrument met schitterend repertoire!

Souvenirs de Voyage

Een reis door de tijd: pianoconcerten van Bach en het klarinetkwintet van film componist Bernard Herrmann op één programma.

Summer Preludes

Midden in de winter brengt Camiel Boomsma de zomer naar het witte kerkje met een programma vol preludes van onder andere Chopin en de briljante Nederlandse componist Joey Roukens.

Weense Verwondering

Walter Rabl schreef een juweel van een kamermuziekwerk dat bij velen nog altijd onbekend is. Tel daar het beroemde klarinettrio van Brahms bij op en je hebt een volmaakt programma!

Betoverende Stemmen

Laat je op deze bijzondere avond betoveren door de geweldige klank van het Nationaal Jongenskoor!

Zomeravondconcert

Het meeslepende Octet van Schubert hoor je niet vaak in concert. Grijp deze unieke kans om dit werk live te horen, gespeeld door acht topmusici!

Mirantibus Concerten - Baarn

Stichting Mirantibus werd opgericht door pianist Camiel Boomsma en klarinettiste Marieke Vos in september 2020. De stichting organiseert onder andere de serie 'Mirantibus Concerten' waarmee Vos & Boomsma samen met andere musici de mooiste klassieke werken uitvoeren in het Witte Kerkje en de Pauluskerk in Baarn.