3x Marietta Petkova (27 okt, 9 mei, 2 juni)

Amsterdam, De Waalse Kerk, vrijdag 27 oktober 2023, 20:15 - 22:15 uur

Info
Reserveer nu
Contact

Dit seizoen komt meesterpianiste Marietta Petkova maar liefst 3x naar De Waalse Kerk! Geniet nu van drie bijzondere concerten voor €75 in plaats van €103!

27 oktober 2023: De Hand van de Beer - met Carel Kraayenhof (bandoneon)

Twee meesterlijke musici verenigd in 'Hand van een Beer', een autobiografisch getint programma. Met volksmuziek als achterliggend thema, vertolken zij diverse werken van Bach tot Piazzolla. Meer informatie.

9 mei 2024: Leven in Muziek, deel 1 - met Lex Bohlmeijer (presentator Radio 4)

Petkova vertelt haar levensverhaal in de vorm van een recital. In samenspraak met Lex Bohlmeijer (presentator NPO Klassiek) vertelt zij wat haar bewogen heeft en wat de kern is van haar levensvervullende passie. Meer informatie.

2 juni 2024: Leven in Muziek, deel 2 - met Lex Bohlmeijer

Met muziek van componisten die een essentiële rol hebben gespeeld in verschillende fasen van haar ontwikkeling, zoals Chopin, Beethoven, Rachmaninov, Debussy. Meer informatie.

Waalse Kerk - Amsterdam

Naast haar kerkelijke functie geniet De Waalse Kerk bekendheid als sfeervol en intiem cultureel podium. Musici, van aanstormend talent tot de crème de la crème van de Nederlandse klassieke muziekwereld, vinden al decennia lang hun weg naar deze bijzondere locatie in het hart van Amsterdam, net als de liefhebbers van hun muziek.