Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door. Wacht informatie van de organisator af als u een actieve reservering heeft.

J.S. Bach : Matthäus Passion - Bach Ensemble Amsterdam

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Fundraising concert voor Hospice De Cirkel.

De Matthäus, het meesterwerk van Johann Sebastian Bach, staat traditioneel ieder jaar rond Pasen in vele kerken op het programma. Op (stille) zaterdag 16 april 2022 zal dit meesterwerk door het Bach Ensemble Amsterdam in de Grote Kerk van Dordrecht worden uitgevoerd. De Grote Kerk, één van de mooiste kerken van Nederland, vormt hierbij een prachtig decor.

Het Bach Ensemble Amsterdam heeft in binnen- en buitenland grote uitvoeringen op haar naam staan.

Rotaryclub Zwijndrecht e.o. draagt zorg voor de lokale organisatie van dit fundraising concert, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Hospice De Cirkel.

Dit concert stond eerder gepland voor 11 april 2020 en vervolgens voor 3 april 2021. De oorspronkelijk gereserveerde kaarten voor het concert van 11 april 2020 zijn voor dit concert van 16 april 2022 geldig.

Uitvoerenden:
Bach Ensemble Amsterdam, onder leiding van Paulien Kostense
Stephan Adriaens (Evangelist)
Joep van Geffen (Christus)
Elvire Beekhuizen (Sopraan)
Elsbeth Gerritsen (Alt)
David Lee (Tenor)
Michiel Meijer (Bas)


Agenda


Johann Sebastian Bach Bach: Matthäus-Passion Bach Ensemble Amsterdam

Bach Ensemble Amsterdam

Bach Ensemble Amsterdam staat onder leiding van Paulien Kostense (orkest) en Michiel Meijer (koor). Het ensemble heeft als doel barokmuziek op authentieke wijze uit te voeren.