Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Quirijn de Lang & Eke Simons: De Stille Stad

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Een unieke nieuwe liederencyclus gebaseerd op de actualiteit: negentien van de mooiste liederen uit de Romantiek en Moderne Liedkunst, die met tekst en muziek naar elkaar verwijzen en samen een dieper verhaal vertellen. Een spannende Orpheus-tocht op zoek naar betekenis na het verlies van het ‘Oude Bekende’.

De stille straten van de eerste lockdown en de aanhoudende crisis inspireerden bariton Quirijn de Lang en pianiste Eke Simons tot deze bijzondere liederencyclus, waarin die herkenbare gevoelens van onmacht, verveling, rouw en ook baldadigheid en sprankjes hoop je meenemen en leiden naar een nieuw begin. Op het programma staan liederen van o.a. Wolf, Strauss, Rachmaninoff, Poulenc en Alma Mahler.

Coronamaatregelen
Heeft u ziekteverschijnselen (koorts, verkouden, etc.), blijf dan thuis. Probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te bewaren tot andere aanwezigen. U kunt gebruik maken van desinfectiegel om uw handen te reinigen bij binnenkomst. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, zolang u anderhalve meter afstand kunt houden. Volg de aangegeven looproute in de kerk. Houd bij uw keuze voor een zitplaats altijd minimaal 2 zitplaatsen vrij tussen verschillende huishoudens en wissel niet van plaats. Er zijn 2 gescheiden toiletgroepen voor dames en heren; deze zijn duidelijk aangegeven in de kerk. Het is niet toegestaan om uw eigen consumpties te nuttigen in de kerk. Toiletten en andere contactoppervlakken worden zeer regelmatig schoongemaakt. Als u behoefte heeft aan extra schoonmaak, kunt u ons dat altijd laten weten. Houd rekening met uw medebezoekers, en volg de veiligheidsaanwijzingen van onze medewerkers op tijdens uw bezoek aan De Waalse Kerk. Tot slot, vergeet niet te genieten van uw bezoek aan De Waalse Kerk!

Wij begrijpen en delen de zorgen over het coronavirus. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Alleen wanneer wij gedwongen zijn bepaalde evenementen te annuleren, kunt u uw reserveringsbedrag terug krijgen. Wanneer een evenement doorgaat en persoonlijke omstandigheden of overwegingen met betrekking tot het coronavirus maken dat u uw kaarten annuleert, ontvang u geen compensatie!