Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als u een reservering heeft voor die periode hoort u in de loop van de komende week wat dit voor uw reservering betekent.

La Sfera Armoniosa: Ode aan Maria (kerstconcert)

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

De jonge Italiaanse zangeres, Elisa de Toffol, brengt samen met La Sfera Armoniosa een ode aan moeder Maria. Zij zingt niet alleen Italiaanse liederen uit de17de eeuw maar ook Nederlandse, zoals het vertederende 'Klein klein Jezuke', en Spaanse liederen zoals 'Morenito niño', een lied over een donker kindje Jezus.

Coronamaatregelen
Voor toegang tot dit concert heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Indien dit concert vanwege de coronamaatregelen niet door kan gaan, wordt uw reservering omgezet in een voucher voor een volgende uitvoering van La Sfera Armoniosa.

Uitvoerenden:
Elisa De Toffol - mezzosopraan
Paulina van Laarhoven - viola da gamba
Emma Huijsser - harp en blokfluit
Mike Fentross - theorbe en barokgitaarLa Sfera Armoniosa Kerstconcerten

La Sfera Armoniosa

Het Nederlandse La Sfera Armoniosa, opgericht in 1992, is gespecialiseerd in het uitvoeren van zeventiende en achttiende eeuwse muziek en staat onder leiding van Mike Fentross. Naast muziek van beroemde componisten als Monteverdi, Händel en Vivaldi, voert het ensemble ook minder bekende muziek uit die na uitvoerig zoekwerk is gedistilleerd uit zeventiende en achttiende eeuwse muziekdrukken en manuscripten.