Sfera Armoniosa & Kadri Tegelmann

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

La Sfera Armoniosa geeft in de decembermaand opnieuw een prachtig concert in muzikale kerstsferen. Dit jaar is Kadri Tegelmann uitgenodigd voor een veelzijdig programma met kerstliederen uit 7 landen en 7 eeuwen.

De veelzijdige Estse mezzo-sopraan Tegelmann heeft een bijzondere voorliefde voor oude muziek en barok en werkte eerder succesvol samen met La Sfera Armoniosa. Daarnaast treedt Tegelmann ook veel op met twintigste eeuwse muziek o.a. het Holland Festival, Theaterfestival Almagro, Gaudeamus Festival en Operadagen Rotterdam.

Behalve Kadri Tegelmann horen we dit kerstconcert Emma Huijsser (harp en blokfluit), Paulina van Laarhoven (viola da gamba), Peter Prommel (percussie) en Mike Fentross (theorbe en vihuela).

Oude Muziekserie
Dit concert is onderdeel van de Oude Muziekserie van La Sfera Armoniosa. De Oude Muziekserie in de Lutherse Kerk bestaat uit 5 concerten met een grote diversiteit aan barokmuziek maar ook verwante muziek. U kunt een abonnement aanschaffen voor deze serie. Als u een abonnement koopt, krijgt u een flinke korting en betaalt u niet voor 5 maar voor 4 concerten. Een drankje is bij alle concerten inbegrepen.

Het programma van de serie:
• vrijdag 7 oktober 2022 - Ombre de mon Amant, met Rima Khcheich, Maarten Ornstein & Mike Fentross
• zaterdag 19 november 2022 - Sterke vrouwen in de 17de eeuw, La Sfera Armoniosa met Claron McFadden
• zaterdag 10 december 2022 - Kerstliederen uit 7 landen en 7 eeuwen - La Sfera Armoniosa met Kadri Tegelman
• zaterdag 7 januari 2023 - Monteverdi en zijn tijdgenoten - La Sfera Armoniosa met Johannette Zomer
• zaterdag 4 maart 2023 - Leçons de Ténèbres - La Sfera Armoniosa met Keren Motseri en Channa Malkin