Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Liza Ferschtman - Bach : partita's en sonates voor viool

Amsterdam, De Waalse Kerk, zaterdag 29 augustus 2020, 17:00 - 18:00 uur

Info

Violiste Liza Ferschtman is een van de meest interessante muzikale persoonlijkheden van deze tijd en geldt al jarenlang als een van Nederlands meest vooraanstaande musici. Met haar gepassioneerde spel en grote podiumuitstraling weet zij het publiek te raken. Het ontvangen van de Nederlandse Muziekprijs in 2006, de hoogste onderscheiding voor Nederlandse musici, onderstreepte haar rol in het muziekleven binnen de landsgrenzen en ver daarbuiten.

Zoals voor duizenden andere musici gooide ook voor Ferschtman de coronacrisis roet in het eten. Dus nu het weer toegestaan is om concerten te geven voor een live publiek, maakt Ferschtman van de gelegenheid gebruik voor een bijzonder programma: het spelen van solowerken van Bach in een kerk. Dat doet ze in De Waalse Kerk niet één, maar twee keer: op zaterdag 29 augustus om 17:00 en 20:00 uur.