Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Nina Rompa, Gijs Idema en Mo van der Does: Relaeseconcert album 'There'

Amsterdam, De Waalse Kerk, zaterdag 10 oktober 2020, 21:00 - 22:00 uur

Info

Kleurrijke, dromerige kamermuziek in een opvallende bezetting. Nina Rompa, Gijs Idema en Mo van der Does spelen eigen composities geworteld in de jazz, met invloeden uit moderne en klassieke muziek. Ruimtelijk en harmonieus, maar ook dissonant en stormachtig vormen de klanken van de drie instrumenten samen één.

Het debuutalbum There van Nina Rompa (zang), Gijs Idema (gitaar) en Mo van der Does (klarinet) werd kort voor de lockdown opgenomen bij 'Just Listen Records' en zal op 10 oktober gepresenteerd worden in De Waalse Kerk. There beschrijft een plek waar ruimte is en waar je dapper kunt zijn. Je waait mee met hoge bomen door onzichtbare lucht en zwemt moeiteloos tegen de stroom in. De weg ernaartoe is soms stormachtig, vol twijfel en onrust. Maar ook is er evenwicht en helderheid. Wil je als allereerste het album There bemachtigen? Reserveer het album dan vast bij je kaarten, je ontvangt het album dan bij het concert.

Voorafgaand aan de opnames van There studeerden de drie op de jazz-afdeling aan het Conservatorium van Amsterdam. Na vele jaren als duo zochten Nina Rompa en Gijs Idema een extra kleur voor hun muziek. De klank van Mo van der Does op klarinet bleek een mooie aanvulling te zijn.

Coronamaatregelen
Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar wij moedigen het gebruik hiervan van harte aan. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten!