Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als u een reservering heeft voor die periode hoort u in de loop van de komende week wat dit voor uw reservering betekent.

VU-Kamerkoor: In Splendid Isolation

Amsterdam, De Waalse Kerk, dinsdag 24 november 2020, 19:00 - 20:00 uur

Info

De datum van dit concert is gewijzigd van 22 november naar 24 november.

Muziek in isolatie, afkomstig van een eiland dat bekend staat om haar koortradities. In dit programma verkent het VU-Kamerkoor verschillende bloeiperiodes van Britse koormuziek met componisten als Byrd, Purcell en Weelkes maar ook Tavener, Elgar en Vaughan Williams. Muziek met een rijkdom aan wereldse thema’s, gezongen in kleine bezettingen en op anderhalve meter afstand. Zo nodigen wij u uit voor het programma In Splendid Isolation.

Het VU-Kamerkoor is zeer verheugd dat Boudewijn Jansen het koor dit project zal dirigeren. Boudewijn was bijna 25 jaar de dirigent van het VU-Kamerkoor en zal het project eenmalig van Krista overnemen. Wij kijken ernaar uit om onder zijn leiding weer voor u te zingen!

Dit concert is onderdeel van de Couleur Vocale 2020, een serie voor Amsterdamse koren en vocale ensembles georganiseerd door De Waalse Kerk. Meer weten over deze serie en de andere concerten? Bekijk dan de informatiepagina.

Coronamaatregelen
Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Er zijn max. 30 bezoekers aanwezig. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar wij moedigen het gebruik hiervan van harte aan. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten!