Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Zaterdagmiddagconcert

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Bent u van plan meerdere programma's van het festival te bezoeken? Als u reserveert voor drie of meer (betaalde) programma's ontvangt u 10% korting. Reserveren voor drie programma's of meer kan via deze pagina.

Vanmiddag is het Internationaal Orgelfestival Haarlem te gast in de Koepelkathedraal in Haarlem met een concert door twee leden van de jury van het Improvisatieconcours. Organist Thomas Lacôte en fluitist Anne le Berge hadden elkaar tot deze week nog nooit ontmoet, zijn gevraagd hun creativiteit samen te voegen en een uur muziek te maken in de kathedrale ruimte. Thomas Lacôte, de opvolger van Olivier Messiaen in de Ste Trinité te Parijs, en de Amerikaans-Nederlandse Anne La Berge, fluitist en zeer actief in de vernieuwende muziekscene voor haar instrument, stelden een prachtig veelzijdig programma samen. Vertrouwde orgelwerken en creatieve reflecties zorgen ervoor dat u zich na dit uur een ander mens voelt!

In samenwerking met Stichting Willibrordusorgel.

Coronamaatregelen: geen toegangsbewijs nodig
Voor dit concert is géén coronatoegangsbewijs noodzakelijk, we houden 1,5 meter afstand en het concert wordt volledig coronaproof georganiseerd. Wij doen er alles aan om voor onze bezoekers, musici en medewerkers een veilige festivalbeleving te creëren. Van onze bezoekers verwachten wij dat zij zich ook aan de dan geldende richtlijnen houden. Zo maken we er samen een fantastisch én veilig festival van. Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie.