Zeeland Klassiek: Concertreeks in de Manteling

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

In het prachtige natuurgebied De Manteling op Walcheren kunt u vandaag genieten van drie concerten op drie bijzondere locaties. Kies zelf het startpunt van uw route, en geniet onderweg van muziek van Lisa Jacobs, Johannes Krebs, Anna May en Evan van der Feen en een sextet van The String Soloists.

Op elke locatie wordt een concert gegeven van 13.30 uur-14.00 uur, van 14.30 uur-15.00 uur en van 16.00-16.30 uur. U begeeft zich op eigen gelegenheid (fiets of auto) naar de volgende locatie.

Locatie Alpacas Zeelandia - Aagtekerke:
Lisa Jacobs (viool) en Johannes Krebs (cello) tussen de Alpacas in de weide.

Locatie Theetuin Het Kaslokaal - Oostkapelle:
Een verfrissend optreden door Anna May van der Feen, zang begeleid op gitaar door haar broer Evan van der Feen. In de theekoepel in deze prachtige theetuin.

Locatie Hotel en Restaurant Green White - Oostkapelle:
Sextet van The String Soloists met werk van o.a. Piazzolla.

Agenda


Zeeland Klassiek Festivals Klassiek

Zeeland Klassiek

Internationaal kamermuziekfestival op diverse locaties in Zeeland, met als artistiek leider Lisa Jacobs. Voor de editie in 2021 staat het thema 'identiteit' centraal. Naast nationale boegbeelden uit het culturele leven en jong aanstormend talent, zijn ook internationale musici met bijzondere muzikale culturele achtergronden (Portugese fado, Argentijnse tango) geprogrammeerd.