Chopin Nights - met Camiel Boomsma

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

In een klein dorpje op zo’n vijftig kilometer van de Poolse hoofdstad Warschau werd in 1810 Fréderic Chopin geboren. Tot op de dag van vandaag wordt hij tot de meest geliefde componisten aller tijden gerekend. Dromen, poëzie, verdiept zijn in gedachten. Het zijn sleutelbegrippen in het universum van Chopin wiens muziek oplicht in het donker en verduistert in het licht. Geniet op deze sfeervolle ‘Chopin Night’ van de mooiste meeslepende en poëtische pianowerken.

Uitvoerenden:

Camiel Boomsma, piano

Programma:

Frédéric Chopin:

- Nocturnes Opus. 9 No.1 en No.2

- Nocturne Op.32 No.1

- Polonaise Op.26 No .1

- Nocturne Op.48 No.2

- Impromptu Op.51 No.3

- Nocturne Op.55 No.2

- Nocturne Op.48 No.1


Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Camiel Boomsma

Camiel Boomsma vergaart bekendheid door het spelen van een eigenzinnig repertoire. De pers beschrijft zijn spel als gevoelig, indringend en diepzinnig.Uitgelicht

Betoverende Stemmen

Laat je op deze bijzondere avond betoveren door de geweldige klank van het Nationaal Jongenskoor!

Zomeravondconcert

Het meeslepende Octet van Schubert hoor je niet vaak in concert. Grijp deze unieke kans om dit werk live te horen, gespeeld door acht topmusici!

Mirantibus Concerten - Baarn

Stichting Mirantibus werd opgericht door pianist Camiel Boomsma en klarinettiste Marieke Vos in september 2020. De stichting organiseert onder andere de serie 'Mirantibus Concerten' waarmee Vos & Boomsma samen met andere musici de mooiste klassieke werken uitvoeren in het Witte Kerkje en de Pauluskerk in Baarn.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833