Erard Ensemble: Citytrip Parijs

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

City Trips

Highlights & off the beaten track

Met onze City Trips verkennen we drie belangrijke muzikale hoofdsteden in Europa waar we oude bekenden tegenkomen, maar waar we ook van de gebaande paden afwijken voor verfrissende ontmoetingen met minder bekende stadsgenoten.

Parijs

In de negentiende eeuw was Parijs een van de belangrijkste plekken voor musici om succes te hebben, met name in de opera. Toch waren er ook componisten die graag kamermuziek maakten, en één van de bekendsten is wel César Franck. Zijn iconische Vioolsonate behoort tot de hoogtepunten van het repertoire. Een veel minder bekende componist is Leon Boëllmann: in zijn korte leven heeft hij een aantal heel mooie composities gemaakt, zoals de Suite Gothique voor orgel en het bijzondere Pianokwartet in F, opus 10 dat u in dit programma kunt beluisteren.

Programma:

César Franck (1822-1890)

Sonate voor viool en piano in A

Léon Boëlmann (1862-1897)

Pianokwartet in F, opus 10


Video playlist


Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Erard Ensemble

Al meer dan tien jaar verkent het Erard Ensemble kamermuziek 'uit de Romantiek' op authentieke instrumenten. De Erard vleugel, met zijn lichte en transparante klank, staat hierin centraal.Uitgelicht

Erard Ensemble: Een reis door Europa

Het Erard Ensemble neemt u mee naar het oosten van Europa op een muzikale reis vol virtuositeit en passie. Ga mee op reis en boek nu uw tickets!

Erard Ensemble: Citytrip Wenen

Een muzikale verkenning met het Erard Ensemble van de stad Wenen, waar muziek door de eeuwen heen een centrale rol heeft gespeeld.

Kerst met het Erard Ensemble!

Een feestelijk concert in Kerstsfeer met muziek van Johann Sebastian Bach, een Kerstmix en Schubert.

Erard Ensemble: Citytrip Praag

Een muzikale verkenning met het Erard Ensemble van de stad Praag, de stad waar Oost en West samenkomen.

Erard Ensemble

Al meer dan tien jaar verkent het Erard Ensemble kamermuziek 'uit de Romantiek' op authentieke instrumenten. De Erard vleugel, met zijn lichte en transparante klank, staat hierin centraal.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833