Erard Ensemble: Citytrip Praag

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

City Trips

Highlights & off the beaten track

Met onze City Trips verkennen we drie belangrijke muzikale hoofdsteden in Europa waar we oude bekenden tegenkomen, maar waar we ook van de gebaande paden afwijken voor verfrissende ontmoetingen met minder bekende stadsgenoten.

Praag

Praag is dat stad waar Oost en West samenkomen. Ook muzikaal vinden we daar de passie en virtuositeit van het Oosten in combinatie met germaanse vormbeheersing en intensiteit. In dit programma hoort u zowel bekende meesters als Janácek en Dvorák alsmede bijzondere muziek van hun minder bekende stadsgenoten Fibich en Novák.

Programma:

Leoš Janáček (1854-1928)

Pohadka voor cello en piano

Zdeněk Fibich (1850-1900)

enkele werken voor piano

Vítězslav Novák (1870-1949)

Pianotrio 'Quasi una Ballata', opus 27

Antonín Dvorák (1841-1904)

Pianokwartet in Es, opus 87


Video playlist


Data en locaties

Kies een datum om kaarten te reserveren.

Erard Ensemble

Al meer dan tien jaar verkent het Erard Ensemble kamermuziek 'uit de Romantiek' op authentieke instrumenten. De Erard vleugel, met zijn lichte en transparante klank, staat hierin centraal.Uitgelicht

Erard Ensemble: Een reis door Europa

Het Erard Ensemble neemt u mee naar het oosten van Europa op een muzikale reis vol virtuositeit en passie. Ga mee op reis en boek nu uw tickets!

Erard Ensemble: Citytrip Wenen

Een muzikale verkenning met het Erard Ensemble van de stad Wenen, waar muziek door de eeuwen heen een centrale rol heeft gespeeld.

Kerst met het Erard Ensemble!

Een feestelijk concert in Kerstsfeer met muziek van Johann Sebastian Bach, een Kerstmix en Schubert.

Erard Ensemble: Citytrip Parijs

Een muzikale verkenning met het Erard Ensemble van de stad Parijs, dat vooral in de negentiende eeuw op musici een enorme aantrekkingskracht had.

Erard Ensemble

Al meer dan tien jaar verkent het Erard Ensemble kamermuziek 'uit de Romantiek' op authentieke instrumenten. De Erard vleugel, met zijn lichte en transparante klank, staat hierin centraal.


Algemene voorwaarden en Privacy statement • KVK 30196833