Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Raoul Steffani & Lucie Horsch: Beethoven, Grieg & Backer-Gr√łndahl

Amsterdam, De Waalse Kerk, vrijdag 5 maart 2021, 21:15 - 22:15 uur

Info

Als we ons in Nederland zorgen maken over de toekomst van de klassieke muziek in ons land, ligt dat in elk geval niet aan de nieuwe generatie artiesten. Op vrijdag 18 december slaan twee van Nederlands meest toonaangevende jonge artiesten de handen ineen. Bariton Raoul Steffani, winnaar van o.a. de Dutch Classical Talent Publieksprijs 2018 en de Grachtenfestivalprijs 2018, zingt onder begeleiding van multitalent Lucie Horsch, winnares van de Concertgebouw Young Talent Award 2016 en de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs 2020, die voor deze gelegenheid niet haar vertrouwde blokfluit ter hand neemt.

Horsch is namelijk ook begenadigd pianiste - op het Conservatorium van Amsterdam getraind door Jan Wijn - en zal Steffani dus op de piano begeleiden. Twee rijzende sterren dus in een prachtig dubbelconcert verzorgen in De Waalse Kerk, met een belangrijke rol voor Beethovens schitterende An die ferne geliebte.

Coronamaatregelen
Indien u voorafgaand aan dit evenement ziekteverschijnselen vertoont, verzoeken wij u voor uw en onze veiligheid om thuis te blijven. Bij binnenkomst vragen wij u te verklaren dat u gezond bent, verzoeken wij u uw handen te ontsmetten, te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren tot anderen en eventuele overige veiligheidsaanwijzingen op te volgen. Houd u bij het kiezen van uw zitplaatsen altijd twee plaatsen ruimte tussen verschillende huishoudens en let u alstublieft op de aangegeven looprichtingen. Er zijn max. 30 bezoekers aanwezig. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar wij moedigen het gebruik hiervan van harte aan. Persoonlijke omstandigheden of overwegingen, met betrekking tot het Coronavirus of anderszins, vormen geen aanleiding tot restitutie. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers en vooral ook te genieten!