Coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 25 september (tot tenminste 1 november) vraagt de organisator u mogelijk om een coronatoegangsbewijs bij concertbezoek. Meer informatie daarover vindt u op de reserveringspagina's van de diverse concerten.

Huygensfestival 2021: Jong Forum Hadrani

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Let op: voor dit concert heeft u een coronatoegangsbewijs nodig via de CoronaCheck app. Meer informatie over wat dit precies inhoudt vindt u op deze website-pagina van de Rijksoverheid.

Jong Forum is het jeugdorkest van Forum Hadriani voor onze jongste muzikanten tot 16 jaar. Het is een gezellige groep kinderen die samen hun passie volgen in de muziek.

Het orkest bestaat momenteel uit zeven jongens en drie meisjes in de leeftijd van 9 tot 13 jaar. De instrumenten die door hen worden bespeeld zijn dwarsfluit, saxofoon, trompet, bariton en slagwerk. Het muzikale repetoire varieert van een vrolijke mars tot filmmuziek.

Naast het maken van muziek vinden we het belangrijk om leuke activiteiten met elkaar te organiseren. Dus soms wordt voor, na of in plaats van de repetitie iets leuks gedaan.

Veel van onze jeugdleden hebben de muzikale smaak en gezelligheid zo te pakken, dat zij na hun 16e doorstromen naar onze Harmonie of Show- & Marchingband. De jeugd noemt zichzelf Foriani.

Muzikale leiding
Patricia Geertse leidt sinds 2017 het jeugdorkest. Zij studeerde in 2006 af aan het conservatorium als Trompetiste en hafabra-dirigente. Op beide gebieden is Patricia nog steeds zeer actief.

Kom kennismaken!
Jong Forum is het jeugdorkest van Forum Hadriani voor muzikanten tot 16 jaar. Het orkest bestaat uit zeven jongens en drie meisjes van 9 tot 13 jaar. Zij spelen dwarsfluit, saxofoon, trompet, bariton en slagwerk. Patricia Geertse is hun dirigente.Ben je nieuwsgierig en wil je ons aan het werk zien? Of speel je een blaasinstrument en wil je onze enthousiaste groep komen versterken? Kom dan een keer kijken tijdens onze repetitie op zaterdag van 15.30-16.30 uur op Oosteinde 16 in Voorburg.