Orlando Festival: Verblijf en deelname

Via dit formulier reserveert u voor meerdaags verblijf of deelname als bezoeker of deelnemer aan Orlando 2020. Op een later moment komen losse entreekaarten voor de diverse uitvoeringen beschikbaar.

In 2020 vindt de 39ste editie van het Orlando Festival plaats van 13 – 23 augustus.

Dit internationale kamermuziekfestival, het oudste en grootste van Nederland, is voor liefhebbers van alle leeftijden, van amateur tot professional. Het hart van het festival ligt in de voormalige abdij Rolduc in Kerkrade, waar lessen, masterclasses, workshops, lezingen en concerten plaatsvinden. Door de speciale formule van het festival – het hoge niveau van de internationale ensembles en musici, de prachtige festivallocatie, de verrassende programmering en de toegankelijkheid van het festival voor (amateur)musici en bezoekers van alle leeftijden – is het Orlando Festival uniek en aantrekkelijk voor velen. Orlando brengt professionals, amateurs, volwassenen en jongeren samen, die allemaal een passie voor muziek delen. Kom langs en laat je betoveren door de prachtige muziek die door de oude kloostergangen klinkt, ontmoet nieuwe mensen en laat je inspireren! Of kom naar een van de vele concerten die Orlando in de (Eu)regio organiseert. Alle concerten worden verzorgd door de top van de kamermuziek en aanstormend talent, die u eraan zullen herinneren wat de kracht en schoonheid van deze muziek is.

Summary in English
Music lovers can indulge in a choice of more than 50 concerts and events at the Orlando Festival (13-23 August 2020). The special atmosphere, the beautiful location (a pleasant hotel in a historic abbey) and the beautiful South Limburg surroundings make a visit to the Orlando Festival a wonderful experience. Visit Rolduc for one day or book several days at the festival.

Agenda


Orlando Festival Festivals Klassiek Kamermuziek

Orlando Festival

Dit internationale kamermuziekfestival, het oudste en grootste van Nederland, is voor liefhebbers van alle leeftijden, van amateur tot professional. Het hart van het festival ligt in de voormalige abdij Rolduc in Kerkrade.